АВЕРС-ФІЛЬМ
РЕАЛЬНЕ УКРАЇНСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ

Форма входу

Головна » 2010 » Лютий » 6 » Що таке TS, DVDScr, DVDRip і т.п.?
11:20 AM
Що таке TS, DVDScr, DVDRip і т.п.?
Що таке TS, DVDScr, DVDRip і т.п.?
CamRip (CAM) (вона ж "погана екранка"): Найнижча якість. Фільм записують камерою з екрану кінотеатру. Якість звичайно огидне. У деяких фільмах видно голови інших кіноглядачів, зображення може бути косе (знімали не з центру залу), тощо. Якість звуку буває різне, можливі перешкоди типу сміху публіки.

Telesync (TS) (вона ж "нічого так екранка"): Записується професcіональной (цифровий) камерою встановленою на штатив в порожньому кінотеатрі з екрану. Якість відео набагато краще, ніж з простої камери (Cam). Звук записується на пряму з проектора або з іншого окремого виходу, наприклад гніздо для навушників в кріслі (як в літаку). Звук таким чином виходить дуже хороший і без перешкод. Як правило звук в режимі стерео.

Screener (SCR): Друге місце за якістю. Для цього використовується професcіональная відеокасета для преси. Якість зображення можна порівняти з дуже гарним VHS. Звук теж відмінний, зазвичай стерео або Dolby Surround.

DVDScreener (DVDScr): Той же принцип, що і в просто Screener, але на ДВД-носії. Якість - як DVDRip, але картинка зазвичай "зіпсована" водяними знаками і чорно-білими вставками ( "пропадає кольоровість"). Трапляються "чисті" DVD-СКРИНЕР. Тобто без написів та ч / б вставок, в цьому випадку практично неможливо відрізнити від DVDRip і часто за них видаються.

Telecine (TC) (вона ж "рулон" та "ганчірка"): Дуже популярні в рунеті версії фільмів, які часто плутають з DVD-ріпамі. Якість - задовільний, але часті проблеми із природністю кольорів ( "жовтизна" картинки). Джерелом є проектор з виходами для аудіо і відео. Фільм записують прямо з проектора.

VHSrip - Джерело матеріалу касета формату VHS, зазвичай досить середньої якості.

TVrip - Матеріал записаний з телевізійного сигналу, зазвичай кабельного (але попадаються і з простої антени). Майже всі телесеріали первинно лунають саме в цьому або SATrip форматі.

SATrip - Матеріал записаний прямо із супутника, звичайно кращої якості ніж TVrip.

DVDRip - краща якість з доступного звичайним людям. Копіюється з DVD і тулиться MPEG4-кодеками.

DVD5/DVD9 - копія DVD-диска без пережиму, звичайно містить меню і додаткові матеріали.

HDTVRip / BDRip - вершина якості, збільшене дозвіл і частота кадрів. для відтворення потрібен потужний комп'ютер.
Переглядів: 2396 | Додав: step | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Статистика


Онлайн всйого: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0