АВЕРС-ФІЛЬМ
РЕАЛЬНЕ УКРАЇНСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ

Форма входу

Головна » Архів новин
 

        Дана стаття не претендує на звання ідеальної, геніальної або новаторської. У цьому тексті зі стовідсотковою ймовірністю буде проскакувати компутерний і не дуже жаргон. Заздалегідь вибачте. Так само, швидше за все, будуть описані далеко не всі функції плагіна, бо вивчав сам, без підручників. Якщо деякі функції не описані, значить вони або не зрозумілі автором, або мають незначний (не видний на-віч) ефект. Якщо ви не знаєте, як використовувати в Прем'єр прозорість, спочатку прочитайте статтю гуру парасольки. Всі приклади в статті наведені для TitleDeko Pro версії 1.1 і Adobe Premiere 6.0. Плагін TitleDeko ви можете завантажити з нашого сайту.

Інтерфейс TitleDeko

        Щоб створити т ... Читати далі »

Переглядів: 5390 | Додав: step | Дата: 2009-08-27 | Коментарі (2)

 
"Adobe Premiere для початківців"
Основа 1: Експорт, імпорт та інші початкові відомості
Отже, ми починаємо. У всьому моєму оповіданні буде використовуватися Adobe Premiere 6.0 офіційний англійська реліз. Втім, російські версії не повинні принципово відрізнятися від нього. Короткий відступ про відео форматах: наших форматів два - MPEG і DivX, причому DivX набагато більше наш. Навряд чи ви зможете зробити AMV з текстів в якому-небудь "ненаших" форматі. На мій скромний погляд, легше знайти аніме в DivX, ніж переконвертувати його з якогось лівого формату. І це не кажучи про якість, яка після конвертації зазвичай просто огидно. Ну добре, повертаємося до наших баранів і запускаємо Premiere. Після тривалої завантаження з'явиться вікно вибору пара ... Читати далі »
Переглядів: 1182 | Додав: step | Дата: 2009-08-27 | Коментарі (0)

 
 Оптимізація системи, в даному випадку Windows XP, рекомендована компанією AVID
Дані рекомендації розроблені компанією Avid для платформ HP XW8000/XW8200.
Для лінивих: запустіть файл «Optim_WinXP.reg» / можна скачати на сайті amt717.nm.ru - сторінка "СИСТЕМА", для просунутих - зробіть все своїми руками ...
R = оптимізується «Optimize_WinXP.reg» file; M = встановлюється вручну; D / M = установки WinXP «за замовчуванням»-перевірки, у випадку необхідності встановити рекомендований

R 1. Звести до мінімуму візуальні ефекти Windows
Пуск> Налаштування> Панель керування> Система> Додатково> Швидкодія> Параметри> вибрати «Забезпечити найкраще швидкодію»
R 2. Вимкнути шпалери
Клік правою кнопкою миш ... Читати далі »
Переглядів: 1051 | Додав: step | Дата: 2009-08-27 | Коментарі (0)

Ця стаття розрахована на більш-менш досвідчених користувачів, які вміють працювати з редактором реєстру, виконувати команди з командного рядка і віддавати звіт своїм вчинкам; одним словом, для тих що мають прямі руки.
В основному, назви елементів системи наведені для англомовної версії Windows XP. Більшість параметрів проходить через діалог System Properties, який викликається простим поєднанням клавіш Win + Pause і командний рядок, що виводиться Win + R. Всі налаштування, природно, потрібно робити з облікового запису з правами адміністратора

Зміст
Відключаємо відновлення системи
Відключаємо автоматичне оновлення
Відключаємо автоматичне перезавантаження системи
Відключаємо звіт про помилки
Прописуємо змінні оточення TEMP
Ріжемо візуальні ефекти
Відключаємо звуковий супровід
Відключаємо швидке пере ... Читати далі »

Переглядів: 1347 | Додав: step | Дата: 2009-08-27 | Коментарі (1)

 
1. Спосіб видалити Windows Messenger: у командному рядку Пуск / Виконати (або простіше win + r) надрукувати наступне: "RunDll32 advpack.dll, LaunchINFSection% windir% \ INF \ msmsgs.inf, BLC.Remove" і натиснути "OK". Після цієї операції вам буде запропоновано перезавантажити комп. А після перезавантаження ви вже Messenger у себе на комп'ютері не знайдете.
 
2. Про те щоб винести папку Temp з c: \ Document and Setting ... в корінь диска говорилося вже багато. А питання про видалення тимчасових файлів з папки Temp чомусь обходять стороною.
Можна звичайно видаляти файли і вручну, а можна автоматом при виключенні або перезавантаженні.
1. Створіть файл DELTEMP.BAT з наступним змістом:
... Читати далі »
Переглядів: 1192 | Додав: step | Дата: 2009-08-27 | Коментарі (0)

Все нижчеописане є ні чим іншим як моїм особистим ІМХО, ви маєте право доповнювати / прибирати / оскаржувати ті чи інші пункти. Я не несу ніякої відповідальності за збої, які виникли внаслідок неправильного сприйняття того чи іншого пункту, відключення сервісу або ж видалення тієї чи іншої гілки реєстру.
Крім цього я не претендую на авторство, тому що щось було взято мною з книжок, щось із всесвітньої павутини, щось із як російських, так і англомовних форумів, а щось є результатом особистого досвіду.  З огляду на те, що не всі користувачі можуть собі дозволити мати більше 3-х фізичних (саме фізичних - один диск як єдине ціле, а не логічних - один фізичний диск розбитий на кілька логічних) жорстких дисках протягом всього керівництва будуть деякі застереження. Обумовлено це тим, що при відеомонтажі рекомендується не розбивати жорсткі диски, а мати як мінімум три ... Читати далі »
Переглядів: 1814 | Додав: step | Дата: 2009-08-25 | Коментарі (0)

 
 Збираємо комп'ютер для відеомонтажу
Автор: Філіп (Finar) Казаков
Опубліковано 21 жовтня 2005
Переклад українською: Степан Гой.
 
В американських бойовиках хакерські комп'ютери представляються у вигляді багатомоніторних відполірованих до блиску корпусів без проводів, мишок, і з нестандартними клавіатурами. Мабуть, "крутість" агрегату донести до глядача таким чином найпростіше. Не знаю як у російському кіно, а от в рекламі верхня ступінь "крутості" домашнього комп'ютера безпосередньо зв'язується з його вмінням працювати з відео. Згадайте рекламу якого-небудь російського бренду. Спочатку вам неодмінно розкажуть про всі популярні уміння нового комп'ютера, як ... Читати далі »
Переглядів: 1704 | Додав: step | Дата: 2009-08-24 | Коментарі (0)

 
Відеокамера Sony VX2100E, напевно має найперше право носити титул "напівпрофесійна". Серйозний набір різних функцій, надзвичайна ергономіка та прекрасний дизайн.  Якби вона не була оснащена побутовими роз'ємами типу RCA та miniJACK, запросто могла б стояти в лінійці професійних відеокамер.
 
Та це мій, такий собі суб'єктивний роздум.  Отже для операторів, котрі займаються малобюджетною комерційною відеозйомкою, прагнуть досягти якості у своїх роботах і в той самий час не дотягують коштами до професійної техніки, Sony VX2100E є дуже хорошим вибором. Не кажучи вже про солідний та презентабельний вигляд оператора з такою камерою.
  техні ... Читати далі »
Переглядів: 1503 | Додав: step | Дата: 2009-08-24 | Коментарі (0)

« 1 2

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всйого: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0